tisdag 11 maj 2010

Fyrtal; Knoppar och kramar

I dag har man kunnat känna sommarvibbar här i Uttran. Kallt i skuggan, men ack så skönt i solen! Jag har iklädd målarbyxor stått under vår stora hägg och arbetat med ett par makeoverprojekt jag hoppas kunna visa snart. Meningen är att jag ska utöka Crème de la Crèmes sortiment med fler oneofakind pieces, samtidigt som jag jobbar på att hitta en producent för tillverkning av "fler av samma". Fortfarande ligger fokus på återbruk, där utmaningen är att göra något med mitt uttryck som känns exklusivt, och fortfarande är idéerna fler än dygnets timmar :) Är det något jag har lärt mig det senaste halvåret så är det att det tar tid. Det måste få ta tid.

* Idag har jag städat i vår djupa fönsternisch. Bort med tidningar och leksaker, fram med mina finaste saker. Mellan fönstrerna har jag ställt min lilla Jirlow-litografi, en oljelampa och Floras påskägg (som i själva verket är en gröngöling :)
*Äppel päppel. Snart brister de mulliga knopparna på våra fruktträd och ett hav av vitrosa blommor breder ut sig nedanför vårt hus.
* Allra goaste benkramen fick jag idag av min lilla Flora med snor och matrester i frisyren. Mammas hjärta.
* I andra änden av fönsternischen vaktar fjällripan och statyn som går under namnet gipsskallen ( egentligen heter den Sara och föreställer en av mina klasskamrater från Nyckelvikskolan :)


Nej, nu säger jag tack och godnatt och hoppas att kraxkråkan som bor i mitt bröst är borta i morgon.

2 kommentarer:

  1. Hej! Det var ett tag sen jag hälsade på här, många fina bilder att titta på!
    Känner så väl igen det där att kreativiteten tyvärr får stå tillbaka pga tidsbrist. Låter spännande med ditt måleriprojekt!

    SvaraRadera
  2. Vilken gullig bild pa lillungen! towe.

    SvaraRadera