söndag 16 maj 2010

I´ll be back

Senaste veckan har jag jobbat på ett nytt projekt som känns jättespännande. Innan jag sett slutresultatet vill jag inte säga för mycket, men jag kan avslöja att det i mått mätt är större saker än jag gjort tidigare. Nyfikna? Detta gör att jag om möjligt kommer att vara ännu mer osynlig här på bloggen den närmsta tiden, men jag kommer tillbaka. Håll tummarna att mitt pågående projekt blir lika bra som den bild jag ser framför mig!

I kväll har jag fyllt på i butiken med några nya våningsfat, ännu fler kommer att droppa ner under veckan. Två av mina tavlor med skärvor är nyheter i sortimentet, även dessa kommer att bli fler. Snart kan jag välkomna ännu en återförsäljare till Crème de la Crèmes våningsfat. Det är butiken Stiltje i Grebbestad som kommer att få sin första leverans nu i veckan - roligt! Som sagt, jag kommer snart tillbaka. Förhoppningsvis med nya nyheter och ny energi :)

8 kommentarer:

 1. Det låter väldigt spännande!! Och jag ser fram emot att se mer om det sedan, längre fram :)

  SvaraRadera
 2. Jag blir såklart nyfiken i kubik :) Heja! Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Ida!

  Lycka till med dina spännande projekt! Ska bli kul att läsa om dem senare. :) Det är så kul att det rullar på ordentligt för dig nu. Det är du väl värd! :)

  Sköt om dig!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Vackert fat och (köp-)lockande bild! Vad spännande och lycka till med ditt projekt!

  SvaraRadera
 5. Lycka till, jag tror som vanligt att det kommer att bli kalas-fint!

  SvaraRadera
 6. Låter spännande med nya projekt. Hoppas att det är det projektet som jag misstänker!
  Kram
  Karin L

  SvaraRadera
 7. låter spännande! Lycka till med vad det är du pysslar med :)

  SvaraRadera
 8. Fint fat på bilden! Ditt nya projekt låter spännande!

  SvaraRadera