tisdag 6 april 2010

Jag gillar: Green & Fuschsia


Idag slutar påsklovet för oss. I kväll drar vi söderut för att i morgon börja vardagslivet igen. Helgen har bjudit på sol och snö, vansinnigt god mat och många skratt. Det är med vemod vi åker hem, Karla tycker att vi skulle kunna stanna en sisådär fyra veckor, men borta bra hemma bäst.
mm
Hemma hoppas jag att det blommar längs husväggen, att barnen cyklar fram och tillbaka på gatan och att man kan torka tvätt utomhus. Idag känner jag för gröna toner blandat med cerise och lila, krispiga tulpanfärger.
mm
* Klänningen från H&M kan nog bli en riktig sommarfavorit. Att bäras som den är varma sommardagar, och att komplettera med leggins och kofta svalare stunder.
* Jag gillar de grönskande tallrikarna från Indiska. Skulle gärna duka med dem tillsammans med vita assietter och glas i klarglas och olika gröna nyanser.
* Jamie Oliver har med sitt namn skapat ett starkt varumärke med såväl ätbara produkter som saker förknippade till inredning, matlagning och trädgårdsliv. Jag älskar förpackningarna och utförandet av hans produkter och är nyfiken på den ekologiska fairtrade chokladen som finns i olika smaker, här Get fresh - mörk choklad med en touch av mint.
* Skulle jag investera i en kudde i vår så skulle det bli denna. Bonjour mon coussin heter designerduon från Bordeaux vars kuddar och väskor man kan hitta hos Nunc Inredning.
* I just can´t get enough, ge mig ett par träskor till! Röda tånaglar och gröna Peep toe super high skulle passa mig utmärkt så snart solen värmt upp asfalten ;)

3 kommentarer:

 1. åh, vilket underbart collage, jag vill ha alla grejerna nu!

  SvaraRadera
 2. Ja, träskor kan man inte få för många av. Måste genast titta om dom finns i rosa, det känns som om jag behöver ett par rosa träskor i sommar:o)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Frida: Jag med! Jag ska börja med att klicka hem klänningen idag!

  Susanne: Så sant som det var sagt! Jag har dock svårt att motivera för resten av familjen att jag verkligen behöver ett par till :) Jag såg att det fanns en pastellig rosa variant hos Hasbeen - fint! Kram

  SvaraRadera