tisdag 13 april 2010

Prickar

Efter en dammig loppisrunda är det lycka att få sjunka ner i en stol på en solig balkong med ett stort glas saft och ett oläst magasin. Lycka är också att knipa den sista klänningen i min storlek, och att kunna gå klädd i prickar i sommar. Lycka är däremot inte att hämta hem en prickig dotter från dagis. Lilla Flora var täckt med röda prickar, och ilsken som ett bi över att behöva lämna sandlådan. Det verkar tack och lov inte vara vattkoppor, utan lutar mer åt värmeutslag :)

Inläggen här på bloggen har inte blivit många den senaste tiden. Just nu känns det som om jag jobbar dag och natt. Mycket händer och mycket är på gång. Jag försöker titta in hos er andra bloggare så ofta jag kan, dessvärre är jag usel på att kommentera :( jag ska försöka bli bättre på det.... Ha nu en härlig solig tisdagskväll alla sköna människor där ute!

4 kommentarer:

 1. Jag förstår precis vad du menar med att inte hinna med. Det gör man ju inte när man har mycket omkring sig. Jag har ju all tid i världen (ha ha). Jag vill inte riskera någon annan bacill så jag sjukskriver mig den här veckan. Men det känns så mycket bättre nu ändå.
  Den där klänningen passar dig som handsken tror jag.

  SvaraRadera
 2. Härlig fin inspirerande bild! Du kommer att bli urtjusig i den där prickiga saken :)

  SvaraRadera
 3. Och här vill vi bara ha prickar så vi blir av med det!

  Kram

  SvaraRadera
 4. LiseLotte: Du gör rätt i att vara hemma den här veckan, bli nu riktigt frisk! Klänningen är lovely!

  Weronica: Tacktack! Visst är väl våren underbar!

  Tess: Just nu har jag helt enkelt inte tid med prickiga barn :)

  SvaraRadera