torsdag 29 april 2010

So long!

Det verkar ju onekligen lite knäppt. Att just när våren börjar ta fart, och blommor och knoppar börjar komma upp under gamla fjolårslöv, ge sig iväg till vintern igen. I kväll kliver vi på nattåget som ska ta oss nästan lå långt upp man kommer i Sverige, Riksgränsen here we come! Innan jag blev mamma och var tvungen att hålla till godo med ett visst antal semesterdagar per år var Riksgränen ett av mina favoritställen på denna jord. Nu känner jag att det kommer bli svårt att leva på mina gamla meriter, men jag ska göra ett försök :) Mina stackars ben kommer nog att be om nåd innan den första dagen är till ända, men det är det värt! Håll nu tummarna att solen kommer att lysa på oss, att barnen sover som två små grisar på tåget och att jag inte tar kål på mig själv i backen :)

5 kommentarer:

 1. Va roligt!
  Men då kan inte vi ses den här helgen heller. ;)

  LiseLotte

  SvaraRadera
 2. Ha en fin semester och PLOGA ner för backen så går det säkert vägen ;o)))

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ha det så bra, åk försiktigt så ses vi när ni kommer hem! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. LiseLotte: Nej, vi kan väl inte det. Det börjar gå troll i vår fikadejt ;) Jag hör av mig så fort vi kommer hem! Kram

  Susanne: Ja, jag får väl göra det :) Kram

  Anna: Vi kom fram idag till en gnistrande fjällvärld! Jag har tillbringat eftermiddagen i sängen istället för i backet då åtminstone ett av mina barn inte sov som en liten gris på tåget :)

  Lina: Tack!

  SvaraRadera