söndag 25 april 2010

Helg

I helgen har solen lyst över oss och Uttran. Allt känns enkelt. Att jag bara sovit några timmar natten innan jag ska arbeta känns helt plötsligt inte som något större problem, inte heller att ordna en hejdundrande vårmiddag tillsammans med familj och vänner fastän jag varit på jobbet sedan klockan sju. Barnen bor i sandlådan från det att de vaknar på morgonen tills det blir kväll och grilloset ligger tjockt över kvarteret. Det är vår.

Jag kommer att lägga ut nya kakfat i butiken det närmsta dygnet. Senare i veckan kommer även fler armband. I morgon skickar jag iväg första lasset kakfat till mina första två återförsäljare, butiken Ogräs i Västervik och den nya lilla affären Blancas Port i Vadstena - Kul! Jag kommer att välja ut några butiker till under våren/sommaren som ska få representera Crème de la Crème som komplement till webshopen. Detta kommer att göra att priserna på framförallt kakfaten kommer att stiga lite den närmsta tiden. Tyvärr tycker inte återförsäljarna att det är okej att jag ligger så pass mycket under deras utpris :(

4 kommentarer:

 1. åh vad kul med ÅF, stort grattis:) Butiken ogräs i VV är en fin favorit:) Ha en fin vecka, kram M

  SvaraRadera
 2. Visst är det helt fantastiskt vad utelivet blommar upp :) Underbart. Jag vann ju en så härlig sminkväska på din blogg. Nu har jag en ekoutlottning på min blogg...

  SvaraRadera
 3. Låter som ni har haft en underbar helg Ida. :) Hoppas att veckan fortsätter med samma underbara känsla. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag blev väldigt intresserad av kakfatet med "silverfat" så det passar till just mat. Säljer du det i webshoppen eller är det för ÅF?

  Kram/Lina

  SvaraRadera