söndag 14 mars 2010

Houston, we have a problem


Min mamma brukar fråga sig var jag fått mitt sydländska temperament ifrån. Min egen förklaring är att de isande vindarna som drog längs Norrlandskusten under min uppväxt måste ha gjort sitt till ;) I går när döttrarna hade slutit sina blå och låg och snusade i sina sängar var det dags för att sy ihop sminkisarna som legat och väntat på skrivbordet i några dagar. När jag får en idé ser jag precis framför mig hur den ska se ut, och det är mycket frustrerande när det inte blir som jag tänkt mig! Havanna snodde jag ihop på en höft, när det var dags för *Halifax ändrade jag på några smågrejer. Blev fortfarande inte bra. När det var *Houstons tur trodde jag mig precis veta hur jag skulle göra, men ack så fel man kan ha. Vid det här laget var klockan halv tolv på natten och svordomarna haglade i min lilla källarskrubb. Men sedan var det som om det lossnade. Två perfekta små sminkisar stod brevid symaskinen när den trötta mamman gick och lade sig :) Voila - Hiroshima och Honolulu! Finns snart i en butik nära dig.

* Förutom att Halifax och Houston inte blev som jag ville att de skulle bli är det inget större fel på dem. Halifax har blixtlåset åt fel håll och Houston känns lite klumpig. I alla fall har jag dragit ytterligare två namn i den där stora namnhögen. Ann-Helen och Homeriver får sminkisprototyperna två och tre. Mejla mig era adresser så postar jag dem bums!

Tack för alla fina snälla grattiskommentarer i inlägget nedan! Jag befinner mig fortfarande i en liten lyckobubbla :)


5 kommentarer:

 1. Åhhh dom är udnerbara dom där prototyperna ju:) ha en fin dag, kanske solen lyser i norr med idag:) kram Mia

  SvaraRadera
 2. Superfina! Gillar dom olika tygerna. towe.

  SvaraRadera
 3. Åh, vad jag känner igen mig! Det där sydländska är jag i ett nötskal. Humör utan dess like men det är på något sätt min drivkraft.

  Finfina necessärer

  SvaraRadera
 4. Mia: Kul att du gillar! Solen lyser idag också :)

  Towe: Tack!

  Anna: Du har nog rätt i att en del av drivkraften är humöret. Tur att jag har en källare att gå ner i ;)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad jag blir glad! Ett stort tack i förhand för vinsten, jag är verkligen jättetacksam. Du som satt uppe på natten och sydde och allt... (Jag har skickat mail med min adress.)

  SvaraRadera