torsdag 4 mars 2010

Fyrtal; Ledig

* Sovmorgon. Skickar iväg mannen till jobbet, och döttrarna till farmor. Går och lägger mig igen. Ljuvligt, känns som om det var flera år sedan jag fick sova tills jag själv vaknar i ett tyst lugnt hus. Drar mig lite till med en kopp te och senaste numret av Residence.
* Det var kärlek vid första ögonkastet mellan Lars Norrmans färgstarka litografi och mig :) Då jag endast betalade 140 riksdaler för flickan och papegojan ska jag kosta på den en ny ram. Kommer bli urfin på min planerade tavelvägg i sovrummet.
* Fler sminkisar är på G. Väntar på leverans av blixtlås, men några blir förhoppningsvis färdiga under nästa vecka.
* Nyheter på kakfatsfronten. Randiga Benny är 2 x Spisa Ribb, Carsten är Rörstrands Bimbo tillsammans med Stig Lindbergs Salix. Sist men inte minst har jag några nya Prunusfat, Börje är först ut! Kommer att läggas ut i butiken under eftermiddagen.

4 kommentarer:

 1. Jag gillar i vanlig ordning dina fyrtal. Vilket fint fynd tavlan är. Och dina nya små väskor lär bli svårt att hålla fingrarna borta från sedan. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag vill också avundas din tavla lite. Grönt i olika nyanser är jag helt galen i för tillfället och önskar att jag också haft en rak vägg ovanför min säng att hänga en sådan underbar skapelse på. Tyvärr bara sneväggar här :-(

  SvaraRadera
 3. Förstår du gillar tavlan. Den ser ut som mönstren på dian kuddar, samma style.
  Dina fat är så fina. Jag får se till att slå sönder det jag har....

  SvaraRadera
 4. Weronica: Tavlan känns verkligen som ett fynd, gillar den massor! Små-necessärerna kommer nog att bli fina. Jag har gjort några ändringar sedan första försöket, Havanna. Kram

  KroKKoFin: Det gröna Marimekkotyget satte jag upp mest för att dölja väggen som ser för anskrämlig ut! Tygtavlan åker nog ner när väggen är fixad, men kommer alldeles säkert att bli något nytt. Kuddar kanske?

  Caroline: Vad roligt att du säger det, nu förstår jag också varför jag gillar tavlan :) I bland känns det bara rätt utan att man riktigt vet varför. Fat kan man aldrig få för många av, det finns obegränsade användningsområden för dem - kakor, frukt, smycken, småkrafs etc.

  SvaraRadera