onsdag 24 mars 2010

Fyrtal; Planer

De senaste veckorna har varit de jobbigaste, men även de roligaste på länge. Tanken att mina idéer faktiskt kan fungera gror och ger upphov till nya funderingar. Underleverantörer? Återförsäljare? Pris? osv.

Jag ska i alla fall börja med att försöka få gå ner ännu mer i tid på mitt "vanliga" jobb, på sikt kanske ta tjänstledigt. Sedan ska jag försöka hitta en eller flera personer som har industrisymaskiner, och som kan tänkas sy upp mina produkter. Det är bara att inse, jag hinner inte, hur gärna jag än skulle vilja. Dessutom är jag inte särskilt duktig på att sy, hitta på är mer min grej ;) Webbutiken kommer att få en engelsk verson, eftersom jag fått förfrågningar utifrån Europa och USA. Ja ni hör, det snurrar mycket i mitt huvud just nu. Tyvärr är det bloggen som får stryka på foten när det gäller att prioritera jobb och älskad familj.

* Syverkstad i källaren, fattillverkning i köket och i glasverandan, jag har en tendens att sprala ut mina grejer. Ska försöka skärpa mig innan mannen i huset blir vansinnig :)
* Vackert. Jag kan inte låta bli att fotografera mönstren solen gör på våra väggar.
* Nu börjar det bli dags att kasta ut våra vissna gamla murgrönor. Mårbackorna väntar i källaren på att få komma upp vilken dag som helst nu.
* Kan man få för många? Jag har en hang up på gamla barnstolar, de är ju så fina! Det är ju alltid bra att ha en extra om man får besök, sedan behövs det ju en på landet, och...

Solig onsdag på er alla fina människor! Jag tittar nog in ett par gånger till innan det välförtjänta påsklovet!

6 kommentarer:

 1. Vad kul att det snurrar på! Det är underbart när det man gör blir verklighet och resultatet blir så bra som det har blivit för dig.

  Kram
  S

  SvaraRadera
 2. Jag gillar din blogg jättemycket och hoppas att du fortsätter med inlägg då och då. Men om du måste prioritera är det klart att du ska satsa på shoppen!! Jag har fått min bloggvinst från dig och den är toppen!!

  SvaraRadera
 3. Vad härliga nyheter Ida, att hjulen har börjat rulla på ordentligt för dig. :) Är så glad för din skull. Lycka till! :) Jag tycker du gör helt rätt i att fundera kring hur du vill ha det och ta hjälp där du behöver så att du kan fokusera på det du verkligen vill och behöver göra. Lev din dröm och passa på att njuta mellan varven också. :)
  Trevlig helg på dig!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej Ida!
  Vilken underbart fin blogg du har.. Jag älskar dina saker och din shop:)

  Massor med Kramar Nina

  SvaraRadera
 5. Jag skulle ju komma och hälsa på dig idag. Men om du har läst min blogg så är jag sjuk. Host-sjuk. Jag hostar snart lungorna ur mig känns det som. När jag känner mig hostfri återkommer jag.
  LiseLotte

  SvaraRadera
 6. Då är vi två stackare.
  Jag hade maginfluensa och halsfluss samtidigt en gång. Då trodde jag att jag var i helvetet på riktigt.
  Jag hör av mig efter påsk. Krya dig också då.

  SvaraRadera