tisdag 30 mars 2010

Fyrtal; stökigt

Eftersom det inte duggar tätt bland inläggen här på bloggen känns det som om det redan är dags för ett fyrtal till.
mm
Efter en maginfluensa som toppades med halsfluss i helgen ser vårt hus nu ut som ett slagfält. Den här gången kan jag inte enbart skylla på våra barn, mamman och pappan (läs mamman) har stökat på rätt bra själva de senaste dagarna. Jag drömmer om den där TV-reklamen där familjen som lämnar ett hem i kaos och kommer hem från jobb och dagis till ett skinande rent och välstädat hem ;)
mm
Men med barnen sovande och mannen fortfarande på jobbet är det jag som drar nitlotten och får städjobbet. Flashiga städfirman hinner nog ändå inte hit innan påsk ;) I morgon kväll tar vi påsklov. Då väntar uteliv och stugliv. Skidornas ljud mot isen och solens strålar mot huden. Lovely!

7 kommentarer:

 1. Jag är fortfarande sjuk. Var till läkaren idag och fick en STOR flaska Cocillana. Det bästa som finns enligt mig om man har hosta.
  Stökigt blir det aldrig riktigt här. Jo jag kan stöka ner ordentligt, men jag har en man som avskyr stök så han plockar som besatt efter mig. Vilket är jättebra men ibland grymtar han lite väl mycket ;)

  SvaraRadera
 2. Ja här är det samma stökighet som råder. Och då kan jag tyvärr inte skylla på sjukdom, utan enbart en liten ommöblering och dålig plockning...
  Krya på er, och hoppas ni i alla fall får en fin frisk påsk!

  SvaraRadera
 3. Tänk så lustigt, bilderna skulle kunna vara tagna här hemma i mellan åt... :) Det värsta är nog att jag inte heller kan skylla på barnen alla gånger!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är skönt med folk som bjder på sig själva och inte alltid visare den vackra sidan, även om jag faktiskt tycker ert hus ser fantastiskt ut ändå. Vi har rätt stökigt rätt ofta med.

  SvaraRadera
 5. Skönt att se! Jag är i valet och kvalet om jag ska städa idag eller lägga mig i soffan och se en film. Tror det blir det senare.

  Ha en skön påskledighet!

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni mår bättre nu. Glad Påsk!

  SvaraRadera
 7. Hrm hrm, så där ser det ut när vi är friska :D
  Jag sitter i skrivandets stund med mitt påskägg, struntar i disken som står kvar på bordet, struntar i dammsugaren somstår strategiskt och demonstrativt mitt i hallen och passar på och kopplar av lite! :)

  Imorron blir det jobb, SEN helg.

  Hoppas ni är friska som små nötkärnor allihop och får en underbar påsk!

  Kram från slöfisen som satsar på mentala macroobjektivet ;p

  SvaraRadera