tisdag 9 mars 2010

Birdie nam nam

Från taxar kan tyckas att steget inte är så långt till undulater :) Jag har sneglat på Mateus ljusstake med en liten pippifågel ett tag, men insåg när jag såg ljusstaken från Spanska LLadro i senaste Elle Interiör, att det ju är en sådan jag vill ha! Undulaterna i LLadros kollektion Parrot Party ser verkligen äkta ut, och alla har de ett eget personligt uttryck. Jaime Hayon heter formgivaren under vars konstnärliga ledning kollektionen växte fram. Kitchigt? Kanske det, men jag gillart!
mm
Bilder lånade från Designboom.
mm
Missa inte tävlingen! Avslutas i morgon.

1 kommentar:

  1. Mateus-fåglarna står på min önskelista också: det är nåt visst med dessa djur i konstnärliga sammanhang! Lladro-fåglarna var rätt ok, de kanske måste piffa till sin design från ren prudnad till mer pop.

    SvaraRadera