torsdag 11 mars 2010

Havanna + Lotta

Av alla namn som låg upp och ner på bordet så drog Karla Annas syster Lotta - Grattis! Jag blir både glad och lite överraskad att det var så många som ville vinna prototypsminkisen Havanna :) För er som vill ha en egen sminkis så kommer jag att presentera systrarna Houston, Hannover, Honolulu och Hiroshima till helgen, dessa kommer även att följas av fler. Som en liten bonus kommer jag att dra ett namn till ur pappershögen på bordet som kommer att vinna prototyp nr.2, Halifax. Jag meddelar vinnaren per mejl.

Ett rykte har precis nått mig att man kan hitta ett tjusigt kakfat i senaste numret av Sköna Hem. Stämmer det? Just nu prenumererar jag inte, utan får snällt vänta till på måndag när tidningen kommer ut i butiken :(

10 kommentarer:

 1. Vaddå? Är dina kakfat med där eller?? Så skoj iså fall :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinnaren! Så skoj med Sköna Hem. Jag hoppas att min tidning kommer imorgon. Om du inte ser innan så kan jag kanske scanna åt dig då. Hojta till bara i så fall! Jag ser fram emot necessärer och grejer i butiken! Kram

  SvaraRadera
 3. Jajamänsan! Idas återbruk är rubriken & ett fint kakfat är på bild! Grattis!!Hoppas att du får många nya kunder.

  Kram
  S

  PS Armbandet är super, tack!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med Sköna hem!

  Lisa

  SvaraRadera
 5. Måste kolla i en tidning eller om du Ida kan lägga upp från Sköna hem här på bloggen? Bra reklam ju.
  /Challan

  SvaraRadera
 6. Eva: Ja tydligen :)

  Weronica: Sköna Hem känns STORT! Jättekul!Du får gärna mejla mig en kopia av sidan om du får tidningen idag!
  Kram

  Susanne: Spännande, jag är så nyfiken att jag håller på att kolavippa :) Roligt att du gillar armbandet!

  Lisa: Roligt var ordet!

  Challan: Så fort jag kan lägga vantarna på ett exemplar så åker sidan upp på bloggen! Urbra reklam!

  SvaraRadera
 7. "Annas syster Lotta" bugar och bockar! Vilken ära att få vinna... Tack! Har du kvar min mailadress sedan armbandsinköpet? Jag skickar ett litet mail för säkerhets skull. /Lotta

  SvaraRadera
 8. Hejsan Ida,
  jo kakfatet är med i tidningen!
  grattis!!!!!!!!
  fick du mitt mail?

  charlotta

  SvaraRadera
 9. Jaaa, jag såg också kakfatet! En stor bild på fina Ture (som vi var många som gick bet på) :-)
  Stort grattis!!!

  SvaraRadera
 10. Grattis till vinnaren! Och grattis till dig Ida. :) Vad roligt att du är med i Sköna Hem. :)Sträck på dig och njut! :)
  Trevlig helg!
  Kram Lotta

  SvaraRadera