torsdag 29 december 2011

Gyllene


Mellandagarna har passerat i rekordfart  i ett välbehagligt lugnt töcken. Idag åker mormor och morfar norrut igen och allvaret börjar igen. Förutom nyårsplanering, lek och bus börjar jag mer och mer fokusera på det som komma skall i mitten av januari. Det är tusen miljoner saker som ska förberedas inför Formexmässan och jag har knappt börjat beta av listan. 

Av snälla tomten fick jag en skål med renhuvuden (?) och solstickefodral till tändsticksasken.


Skridskoänkan tipsade om godaste julaftonsdesserten. Skivade apelsiner som fått gosa ner sig i en sockerlag med kanel, kardemumma, stjärnanis och saffran smakar ljuvligt tillsammans med lättvispad grädde eller en klick turkisk yoghurt!


Nu är de färdiga, mina nya mässingringar till ljuskronorna! Nu återstår bara pillret med att slipa, borra och fästa alla skärvor, men visst kan man ana hur smashing det kommer att bli!

En god fortsättning önskar jag er alla!

3 kommentarer:

 1. Riktigt smashing verkligen!

  Åh Formexmässan som jag aldrig har varit på men som jag gärna skulle vilja besöka. Lycka till där säger jag och du TACK så mycket för det fina julkortet.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad mässingskronan ser ut att bli fin! Ser fram emot att se resultatet!

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt! Men mest härligt av allt (härligast!) är ordet "smashigt" som jag aldrig har använt. Det blir årets ord 2012!!

  SvaraRadera