fredag 30 december 2011

Brass


Rufus tycker att man kan sova när man blir gammal, och jag känner mig gammal när jag inte får sova. Jag och min son har nu två nätter på raken tillbringat några timmar mellan ett och halv fyra med att vagga i takt till Visa från Utanmyra samtidigt som vi passat på att okynnessurfa lite. Jag hade ju när som helst bytt ut både babybjörn och okynnessurfande mot kudde och täcke, Rufus är inte lika övertygad om att det var en bra deal. Just nu känner jag mig alltså inte som den skarpaste kniven i lådan, utan är övertygad om att innehållet i mitt huvud är utbytt mot något fluffigt som bomull eller sockervadd. Känns inte optimalt med tanke på morgondagens Nyårsfirande, det är bara att hoppas att jag kommer in i andra andningen ;)

Det började med mina gamla mässingsljusstakar som aldrig blev nerpackade i jullådan efter förra årets julfirande och fortsätter nu med mer mässing hos Crème de la Crème. Jag gillart! På bilden, otroligt eleganta Nick and the Candlestick av Lindsey Adleman. Vackert skulpturala, kanske inte så praktiska. Bild från Matter via Design*Sponge.

5 kommentarer:

 1. Otroligt snygga. Men jag tänker direkt på att de ser farliga ut. Farligt snygga också! :-)

  SvaraRadera
 2. Susanne: Så sant, jag kan se en arm svepa ner allihop likt dominobrickor på ett ögonblick. Och tänk sedan på allt stearin-rinn som hamnar på bordet. Snyggt är inte alltid smart, men ändå - smashing ;)

  SvaraRadera
 3. Vansinnigt läckra, känns som om man skulle kunna vidareutveckla idén och göra ljusstakarna lite mer säkra? Kul blogg, jag har lagt till dig bland favoriterna!
  Gott Nytt År önskar Maria

  SvaraRadera
 4. Åh, jag ligger på plus i sömn just nu. Om det funkade så skulle du få några sömntimmar av mig ;-) ;-)
  Håll ut, det blir ju bättre. Och tänk på drinkarna till våren!

  SvaraRadera
 5. Ösnkar dig ett Gott Nytt 2012!

  Kram och lycka till med dina fina idéer och skapanden!

  SvaraRadera