söndag 31 juli 2011

Storstädning

Vilken värme! Varje morgon när tunga moln tornat upp sig utanför sovrumsfönstret har jag tänkt, att nu kommer nog det där regnet som det har pratats om i dagar. Men så tittar solen fram lagom till frukost, och vid lunchtid har termometern nått upp till 26 grader. Igen. Härligt, säger en soldyrkare som jag, lite väl varmt säger vår treveckors bebis. Vi hänger mest i skuggan under vår nya terassmarkis där vi häller i oss stora mängder saft och slöbläddrar i gamla tidningar. Rufus, han sover mest :)

Idag har jag även börjat städa i CdlC-butiken. Sålda produkter tas bort och nya läggs till. Crème de la Crèmes tunga nyheter har gått som smör i solsken, nya är på ingång de närmsta veckorna. Även nya våningsfat har sett dagens ljus, fler kommer att anlända den kommande veckan.

1 kommentar:

  1. Jag såg dig allt i nya Elle interiör, eller ditt fina fat i alla fall. La t o m en liten länk till dem, faten alltså. Så att inte alltför många börjar tillverka egna, menar jag. ;)

    Jag ska definitivt INTE tillverka något eget, även om jag har fat i mängd och parti... Så fort vår tajta free lance-budget medger ska jag handla på cdlc, eller så får jag kanske önska mig i födelsedagspresent, nästa år. ;)

    Sköt om er i sommarvärmen!
    /helena

    SvaraRadera