fredag 29 juli 2011

Fyrtal; TGIF


Tack alla fina för gratulationerna i samband med bebi-Rufus födelse! Det var nog tur att vi fick de där dagarna med lugn och ro efter att lillebror kommit ut. Att få tillbaka döttrarna som vi längtat så mycket efter var givetvis underbart, men senaste dagarna har jag blivit varse att tre barn definitivt är fler än både ett och två ;)

* Några nya betongfat har jag lyckats göra i veckan. Mycket blått, men även en del rött och vitt. Börjar förhoppningsvis anlända till butiken under dagen och resten av helgen tillsammans med nya våningsfat.
* Godaste krämen ever har F kokat ihop av våra tonvis med plommon. Själv äter jag den både till frukost ,lunch och mellanmål. Receptet hittar ni här.
* Ja, här är han. Räkan Rufus - en ganska nöjd ung man så länge han får sova på magen och har tillgång till obegränsat med bröstmjölk.
* Tar tillfället i akt att dokumentera ett prydligt hörn i Villa Tallås. På något vis vill det liksom inte hålla sig särskilt prydligt i mer än en kvart ;)

4 kommentarer:

 1. Vad kul att "höra" ifrån dig. Men jag förstår om det är så att säga fullt upp.

  Min äldsta, Malin frågade härom dagen om hon inte kunde få ett litet syskon. Jag förklarade lite snällt att det skulle inte min kropp klara av utan vi får vänta på barnbarnen. Mitt psyke skulle inte heller klara av det men det berättade jag inte för henne ;)

  Dina fat älskar jag verkligen. Kan tänkas att jag betsäller flera.

  Vår katt Edgar dricker ur det stora som står på altanen. Han kom in en dag och då såg jag metallbiten med din logo på hade fastnat på hans halsband. Han har ju en magnet i halsbandet som går till hanskattlucka. Med det var inte det värsta. En stor sked hängde där några dagar senare som någon tappat eller vad vet jag. Så han är vår lilla metalldetektor.

  Jag ska limma tillbaka din logo på fatet.

  SvaraRadera
 2. Fina fat och en sån liten sötis-Rufus!

  SvaraRadera
 3. Åh, så fantastiskt! Tänk att han gjort entré nu. Har inte varit inne här på ett tag eftersom vi själva varit inne i bebisbubblan de senaste veckorna. Visst är det fantastiskt att man burit på något så fulländat! Att allt liksom finns när de kommer ut, om än i miniformat.
  Stort grattis till fantastiskt fina Rufus!

  SvaraRadera
 4. Så mycket sött i ditt fyrtal Ida! Och lite surt också... ;)

  Visst får man vara akrobat ibland för att hitta välregisserade kameravinklar - även i ett barnfritt hem kan jag meddela.

  /helena

  SvaraRadera