tisdag 5 juli 2011

Dagens kap


Barnen är inackorderade hos farmor ett par dagar och jag försöker göra något vettigt. Det går så där. Ute regnar det, fast ändå inte. Luftfuktigheten påminner om drypande eftermiddagar i Asien, enda skillnaden är att det är sjutton grader här, och inte trettiotvå.

Dagens kap är utan konkurrens ett par med såna där klassiska träskor i flätat brunt skinn. 299 pix på H&M:s barnavdelning, finns upp till storlek trettionio :)

7 kommentarer:

 1. Köpte likadana för någon månad sedan på just barnavdelningen eller junior tror jag de kallar den. Dem är så skööööna.

  Jag tror bestämt att jag kikar förbi dig innan veckan är slut. Kan jag ta med mig barnen, dem är välartade när dem är på besök ;)

  SvaraRadera
 2. Lyckliga du som har små fötter .Men tur ändå att jag åtminstone kan surfa runt med mina dasslock!

  Bra kap , grattis!

  Kram Carna

  SvaraRadera
 3. Hej Ida!
  Det är kul att följa din blogg och ännu roligare när det dyker upp en bild på Sniff! Hoppas ni mår bra och trivs med varandra. Du får gärna skriva en rad då du får tid över om hur det har gått, men jag förstår att du har annat att tänka på nu. Ha det gott!
  Hälsningar Karin

  SvaraRadera
 4. Ni ser ut att ha det bra... Vissa kanske lite mer än andra. :) Om det är något de är bra på - de små fyrbenta vännerna - så är det väl att njuta!

  Jag har ett par röda "tofflor", exakt likadana i modellen, köpte dem för ett par år sedan, har inte kunnat ha dem en enda dag. Mina fötter är alldeles för svullna på sommaren. Suck. Helt utan någon graviditet dessutom...

  På tal om det: Hur går det för ärtan? Börjar den bli redo att lämna sin skida? Ärtskida. ;) Ser på nedräknaren här bredvid att det närmar sig med stormsteg.
  :)
  /helena

  SvaraRadera
 5. LiseLotte: Ja, visst är de sköna! Du och dian välartade barn är välkomna anytime :)

  Maja: Jajomen, skynda fynda!

  Carina: Ja, surfa är du en hejare på :) Tror allt jag skulle behöva gå i din surfskola!

  Helena: Just nu njuter jag och kissen i kapp. Jag verkar dock njuta lite mer av värmen än han gör ;) Jag har en hang up på skor, och träskor i synnerhet. Tack och lov har jag inte svällt upp så mycket att jag inte kan använda mina!

  Ärtan är väl mer lik en vattenmelon i jättesize just nu. Jag känner mig kläckfärdig, men man vet ju aldrig när han kan tänkas bestämma sig för att komma ut :)

  Daniela: Och sköna!

  SvaraRadera