måndag 18 juni 2012

...och vinnaren är


Alltså, det där att utse en vinnare var ju inte det lättaste. Trettioåtta blogg-lotter, sextiosju kommentarer, åttio lajkare och sjuttiotvå delningar på fejjan gjorde att det tog ett tag innan jag klurat ut vilka som skulle ha fler lotter än en, och innan jag kunde göra den slutliga dragningen :)

Med enbart en lott blev det Susanne som kammade hem Görel, grattis! Eftersom det var så många som ville vara med och tävla slängde jag även in ett pyttefat i potten. Vinnare av detta är Ingrid Viklund som gillat, kommenterat och delat på FB, grattis till dig med!2 kommentarer:

  1. ÄR DET SANT!!?!?! Vann jag!?! JÖSSES vad glad jag blev nu! Jag blir nästan gråtfärdig såhär på morgonkvisten! Fy sjutton vad jag höll tummarna och det hjälpte tydligen!!!

    TACK! Gud vad roligt! Högsta vinsten!

    SvaraRadera
  2. Jajjomen, det är sant! Mejla mig din adress så skickar jag Görel pronto!

    SvaraRadera