lördag 9 juni 2012

Fyrtal; lördagsregn


Att vi satt i solskenet och sippade rosé och åt jordgubbar i gårkväll känns långt borta idag när himlen är blygrå och regnet står som spön i backen. Efter en långfrukost i glasverandan är Rufus den ende som har lyckats få på sig kläder, Flora har just deklarerat att hon minsann tänker ha pyjamas hela dagen. Hur mysigt jag än tycker att det är med sovrufs och morgonrock får snart ta mig i kragen ändå. Storhandling och loppisrunda står på schemat idag, ikväll middag med goda vänner. Sämre lördagar har man haft.

* Lycka är en snuttis och ett rosa monster som pratar japanska (?). Precis när Pet shop- samlandet kulminerat dyker nästa fluga upp, Moshi Monsters. De senaste dagarna har det gosats med mjukismonster, adopterats monster på nätet och spelats monsterspel på Nintendo. Jag som känner mig lätt trött på alla leksaker som släpas ned till vardagsrummet kan ändå inte låta bli att tycka att monstren är rätt söta när man klämmer dem på magen och de förvånat slänger iväg en harang på pipig japanska :)
* Nu har jag gått igenom varenda litet skrymsle efter gamla loppishalsband. Nu ligger turkoser, lapiskulor, rosenkvarts och sötvattenspärlor sorterade i olika små påsar. I går träffade jag finaste Charlotta och Klara från Familjesmycken för att diskutera ett samarbete som jag blir så himla glad när jag tänker på! Tanken är att vi om ett par månader ska kunna visa upp en ny gemensam produkt. Spännande va?
* Nytillskott i fönsternischen. En vas med snygga ränder och underbar form från Upsala Ekeby. Love it!
* Även Rufus tilltalas av mjukismonstren, men efter att ha klämt på dem en stund återgår han till sin älskade bultbräda :)

5 kommentarer:

 1. Finfin bilder. Vasen är himlans snygg. Och vilket golv! Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Spännande med nytt projekt! Du marscherar raskt mot en egen fabrik med flertalet anställda. Kul! Håller med om vasen, jättefin!

  SvaraRadera
 3. Oj, så mycket fint gånger 4! Fina flickan och söta monstret! Och så det rosa monstret då. ;)

  Samarbetet verkar spännande. Jag som är så nyfiken av mig får svårt att ge mig till tåls tills jag får veta bara.

  Aha, är det en U.E, alltid sommarsnyggt med blåvitt, din vas ser magnifik ut, med rara ränder och pampig form!

  /helena

  SvaraRadera
 4. hihihi. här har också ett par moshi monsters kommit inflygande ;)

  kram och njut av dagen.
  u.

  SvaraRadera
 5. Vad fint! Ni har så fina golv hemma hos er, och en skön och fin stil!

  SvaraRadera