fredag 6 juli 2012

Semesterkänning


Man skulle kunna tro att hela familjen i Uttran har gått under jorden eller dragit iväg på långsemester till långtbortistan, men se så är det inte! Sedan sist har jag gjort klar mina sista återförsäljar-ordrar (för den här gången), avlusat mig själv och en av mina döttrar för första gången (förhoppningsvis den sista), varit med och tagit farväl av min nästan hundra år gamla farmor och börjat på att fylla på Crème de la Crème-lagret inför Formex och kommande höst. Barnen har fått sommarlov på riktigt och snart väntar en tjuvstart på semestern för mig med några välbehövliga dagar på Gotland. Riktigt ledig kanske jag ändå inte kommer att vara, förmodligen drar jag med mig resten av familjen på alla loppisar vi passerar i jakt på blåvita kaffekoppar (som jag verkar tömt södra Stockholm på) och annat vackert som klirrar.

Jag hoppas att ni alla fina har det bra där ute i sommar-Sverige, eller där ni nu håller hus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar