fredag 15 juni 2012

Gul


Så var det äntligen dags för skolavslutning. Karla har längtat i flera veckor, för när man har haft skolavslutning, då börjar man ju snart ettan. Med examensvit klänning och allvarlig min stod vår fina förstfödda och sjöng Idas sommarvisa tillsammans med de andra barnen (till mig kan man väl anta ;)

Själv tog jag fram förra sommarens gravid-favorit från Vera Velour, som även visade sig passa mindre magar. Och som dessutom var jättefin tillsammans med min splojtans nya guling från Sofia Agardtson. Nu följer skolavslutnings-middag, köttbullar och makaroner på skolflickans begäran (kan ju alltid pimpa till tallriken med att skära ut en tomatblomma :)

Ha en fin fredagskväll!

9 kommentarer:

 1. Vilka härliga färger! Man kan inte annat än bli glad i den outfiten! Kommer ni upp ngt i sommar?

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Camilla: Min favoritkombo när det gäller färger- rosa, gult och orange! Nej, vi kommer inte upp något i sommar, mamma och pappa är så duktiga på att komma ner :) Ni är så klart välkomna att hälsa på om ni är i Stockholmstrakten!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det ska jag tänka på, det vore kul! Mina föräldrar reser betydligt mer till oss än vi till dem också. Blir så mycket enklare och billigare så... Fast nu har jag skaffat Eurobonuskort till barnen - känns en smula galet. Men fiffigt med poängsamlande och halva priset! Såg att du snart kickar igång en ny hemsida. Kul! Väntar med spänning. ;)

   /C

   Radera
 3. Rosa och gult, för bra för att vara sant. HImla himla fint. Den lilla gula är typ snyggaste väskan jag sett. Bara så du vet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den fin! Såg att det fanns en röd likadan på rea, lite sugen blir jag allt :)

   Radera
 4. Har du något tips på var kläder från Vera velour säljs? Webshop helst...

  Hälsningar från soffan med en bulle på magen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vera har en egen webshop, länk finns i inlägget ovan. Jag ska nog investera i en ny sommarfavorit, frågan är bara vilken....

   Grattis till bullen :)

   Radera
 5. Rosa och gult är så himla snyggt, det var min favorit redan på 70-talet:-)

  SvaraRadera