torsdag 7 juni 2012

Middag


Det där att man har ett nyskurat golv är ingenting Rufus tar hänsyn till när han äter middag. Och jag, jag är glad om några av pyttipanna-bitarna faktiskt hamnar i hans mage istället för på golvet. Mat är ganska överskattat tycker Ruffe, varför äta mat när man kan dricka välling?

Själv känner jag inte för middag överhuvudtaget. Just idag iallafall. Det får bli en snabb tomatsallad med mozzarella innan jag ger mig ut till Crème de la Crème-verkstan igen. För vet ni, de där trettio ljuskronorna jag pratade om för ett bra tag sedan närmar sig med stormsteg! Nu har det ju kommit till en del beställningar sedan dess, men det jänns så j....a skönt varje gång DHL kommer för att hämta färdiga paket! I morgon anländer nio paket till min första återförsäljare i Finland, Anne's Past & Present i Helsingfors, kul kul!

Till Anonym som ville ha mina gamla knoppar till Hemnes-byrån - jag har letat men hittar dem ej. Har ett svagt minne att jag lagt dem på något fiffigt ställe...Mejla mig din adress så skickar jag dem om de kommer fram!

2 kommentarer:

  1. Oj oj oj vad jag känner igen det där golvet. Vojne.

    SvaraRadera
  2. Ha, ha, känner också igen mig i bilden. Det blev mycket knästående under de där åren. Man skulle ha haft hund! Det är tur att det går över med åren!

    /Camilla

    SvaraRadera