måndag 23 april 2012

Fyrtal; Mycket


Veckorna flyger fram och frustrationen att inte ha levererat alla Formex-ordrar än börjar bli påtaglig. Du bränner väl inte ut dig? frågar folk med ett allvarligt ögonkast på mig. Nej, det gör jag inte, men just nu är det ganska tufft att vara trebarnsmamma och egenföretagare. Som en skänk från ovan kom ett mejl från en tjugotvå-årig Blomma som undrade om hon fick göra praktik hos mig. Om hon fick! Nu finns det i alla fall en liten chans att jag hinner leverera allt innan det är dags för nästa Formex i augusti. Jo, jag ska vara med igen. Formex trendgrupp har än en gång valt ut  Crème de la Crème att ställa ut på Young Designers-området. Det ska bli vansinnigt roligt, denna gång känns det dessutom som om jag är lite bättre förberedd på vad som väntar.


* Rufus växer och växer. Att min lilla pojkbebis snart är ett dagisbarn som kan springa och klättra känns ofattbart. Ugglan från Lamaze (som enligt Flora är en kattuggla) är liksom den spelande elefantenen en kär favorit. Även jag gillar leksaker som känns genomtänkta och som lätt skulle hålla för ett par ungar till (inte för att vi planerar ett par till;)
* Man skulle kunna tro att jag går på någon slags flygvärdinnediet med kaffe och ägg som huvudföda. Så är det inte (även om det nog skulle behövas), det var bara så att mackan och smoothien liksom inte passade in i allt det svartvita.
* Fransk bistro möter smålänsk skog löd beställningen. Denna krona ska hänga i Erikshjälpens nya café i Linköping. 
* Pyamashäng framför kakelugnen. I väntan på våren som inte riktigt vill sig myser vi framför sprakande brasor på morgonkvisten. Men å vad jag längtar efter en annan sorts värme mot min hud!


7 kommentarer:

 1. Oh la la vilket fint inlägg! Vilken goding Rufus är!
  Jag såg dina alster i svensk hemslöjds (?) fönster i förrgår på Nybrogatan på väg till frisören. Fotade nån bild, men jag har förträngt att jag skulle maila det till dig - fram tills nu!

  Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Några ord som flög runt i huvudet när jag läser det här.

  Guuud va söt han är!

  Vilken dösnygg krona!

  Jag vill också ha eld att sitta framför!

  SvaraRadera
 3. Meen vilka fantastiska ljuskronor, har aldrig sett dem förr, fastän jag går på Formex år ut och år in...
  nu får jag verkligen skämmas!
  Såg dem alltså för första gången inne hos skridskoänkan, mu måste jag fortsätta och gå igenom din FINA blogg
  och framför allt crème de la crème...

  Hälsningar Åsa

  SvaraRadera
 4. Alltså de här kronorna är så underbara! Jag är nedlusad med smycken av gammalt porslin, men någon sån här vacker krona har jag inte :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Och tänk att jag fått klämma på den lille godingen:-) Dina foton andas bara harmoni och skönhet. Nästan så att du får svårt att övertyga oss om att du har det slitigt... *ironi*

  SvaraRadera
 6. Så mysiga bilder! Härlig mix i den kronan. Och de matchar Rufus brallor fint :)
  Lycka med en praktikant som en skänk från ovan. Kanske ses på nästa Formex igen då!

  SvaraRadera
 7. Hej

  Sänder dig lite styrka:) Det brukar vara så att man har alldeles för mycket jobb eller inget alls, själv så är jag drabbad av det sistnämda. Önskar att jag vore i dina kläder även om det även kan bli för mycket av det "goda". Så jag hoppas att min överblivna energi når dig:) Och du, dina verk är guuudomliga! Ha en trevlig dag, kram Susanne

  SvaraRadera