torsdag 24 januari 2013

Framåt!

När jag stod vid diskbänken och borrade mina första tallrikar 2009 kunde jag knappast tro att jag några år senare skulle ha återförsäljare i Skandinavien, Europa och Asien. Om någon hade sagt att jag dessutom skulle vara både trebarnsmamma och pojkmamma hade jag nog skrattat ihjäl mig. Så det kan bli. Jag känner mig ödmjuk, lycklig och privilegrad över att jag har fått följa min dröm och att min bebis Crème de la Crème precis som mina andra barn vuxit och blivit större. Tack alla ni som peppat och trott på mig under årens lopp, love you!

Så här precis en vecka efter Formex-mässans första dag har jag samlat ihop nästan alla lösa trådar och försökt göra upp en plan över vårens arbete. Det är inte helt lätt, men jag börjar inse att jag faktiskt inte kommer att kunna göra allt själv. Det första jag ska lämna bort är min ångestfyllda bokföring med skrynkliga kvitton som ger mig konstant dåligt samvete. Sen får vi se, som det ser ut nu skulle jag även behöva lämna bort delar av produktionen för att jag ska kunna leverera och växa så mycket som jag vill. I vår kommer Crème de la Crème att vidga sina vyer med återförsäljare i såväl Sydkorea, som i Japan och Tyskland.
 
Nu gäller det bara att få iväg alla beställningar! Först ut är Mora Hotell och spa som ska ha både ljuskronor och ljusstakar till sin uphottade à la carte matsal. Det vill till att mina snoriga kraxkråkor till barn blir friska snart så att jag kan borra och slipa istället för att torka rinnande näsor! Vabruari var det någon som skrev om denna kalla men vackra månad, verkar passa in väldigt bra på Familjen i Uttran. Jag springer som en iller mellan kakelugnarna och drömmer om ljumma dagar på en ö i Medelhavet, medan barnen koftklädda leker på våra tjocka mattor.

Med hopp om varmare, friska dagar!8 kommentarer:

 1. Hör av dig om du vill ha hjälp så kommer jag, inga problem :)¨
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 2. Det har varit roligt att följa din framfart här på bloggen med barnafödslar och Crème de la Crème-utveckling. Jag är både imponerad och ödmjuk till att du driver på och växer med nya idéer och utvecklar hela tiden sortimentet. Helt rätt att börja outsourca så du kan växa på rätt sätt och lägga kraften på det du är bra på. Bravo och heja dig! :D

  SvaraRadera
 3. Åh så glad jag blir när jag läser detta - lycka över att det går så bra! Du gör fantastiskt vackra skapelser och hela ditt tänk med återbruk är genialt. Crème de la Crème var menat att lyckas! You go girl!

  SvaraRadera
 4. Du inspirerar! Och grattis till all framgång, fantastiskt!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Jättekul, som vanligt, att träffa dig i montern på Formex:) Stort lycka till nu med allt företagande!

  SvaraRadera
 6. Du är GRYM! Så inspirerande. Kanske vågar jag också satsa på det jag vill (ingen konkurrerande verksamhet dock)Önskar dig all lycka till!

  SvaraRadera
 7. Det är underbart att följa dina framgångar och ditt samtidiga vardagsliv i ert fantastiskt trivsamma hus i Uttran:-)

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att det går bra för dig, det glädjer mig! Hoppas nu barnen blir friska (och håller sig friska) så du hinner med!

  SvaraRadera