torsdag 3 januari 2013

För handFör andra gången ska jag ställa ut Crème de la Crème i en Next step-monter på Formex. Att bygga en monter kan vara bland det roligaste som finns, men även det svåraste. Det gäller att synas, och att själva montern stämmer överens med de saker man ställer ut. Hittills har jag utgått från Formex egna trendteman för att kicka igång kreativiteten. Nu i januari heter temat Fresh, vilket onekligen känns just fräscht efter veckor av decembermörker.

Än så länge har jag bara skissat upp montern i mitt eget huvud, men jag kan se framför mig hur den ska se ut. Nu gäller det bara att lyckas förmedla den bilden till käraste F så att han kan börja hjälpa mig att snickra på rekvisitan ;)

Ps. Appropå veckor av sjuka barn före jul, detta år började inte mycket bättre. Efter ett friskt jullov geggade Rufus ögon igen lagom till första dagisdagen. Hepp.

8 kommentarer:

 1. Usch era stackare med sjukdomar!

  Men vet du vad! Just looooove hur du trycker på hantverket i dina produkter och det ljusa fräscha. Löve it!!!!

  Ska försöka mig ut till formex iår. Ser jag fram emot!!!

  Kram.

  SvaraRadera
 2. Ordet FRESH känns som ett främmande ord just nu.

  Emma insjuknade dagarna före julafton. Mannen insjuknade förra torsdagen och idag kör jag honom till Handen akuten, för nu orkar varken jag eller han.

  Halsont, svårt att svälja. Feber går upp och ner. Hostar och är slemmig. Kvävningskänslor när hostan sätter i gång. Om det nu visar sig vara en vanlig jäkla virus så kan man väl hoppas på något som vidgar ut. Jag vet inte. Jag är less. Ja alla i familjen är nu less.

  Som jag alltid säger, man ska inte vara hemma på julen man ska befinna sig på ett varmt ställe långt borta. Lapa sol och komma tillbaka hem lagom till när alla baciller har lugnat ner sig.

  :-(

  SvaraRadera
 3. Dina kronor är verkligen personliga mästerverk! Och mästervärk! För jag menar - det här med att komma på alla idéer måste ju verkligen vara som en kreativ mästerVÄRK. Fast förmodligen är det den roligaste värk man kan ha? Aj! - där damp en rolig återanvändningsidé till ner liksom. ;)

  Lycka till med Formexformelkluret, också!
  :)
  /helena

  SvaraRadera
 4. Älskade Ida! Oj, vad jag gillar att ”se” dina sidor, alla - både bild och live. Nu är det snart dags för Formex och då undrar jag vilken hjälp du kan behöva? Jag kan äta upp dina goda julbullar, passa barn, kanske bidra med diverse pryttlar till mässan, sönderslagna kaffekoppar, ta hand om maken etc.. Vad mer kan man begära? Hälsar Farmor Svärmor Bodil

  SvaraRadera
 5. Det står om dig här. :-)

  http://plateofcupcakes.wordpress.com/2013/01/07/mandag-och-sant-dar/

  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Om du lyckades med din monter: svar JA!
  Bland de absolut finaste och verkligen (som jag sa) skillnad från förra årets (också vackra) presentation. Håller tummarna för du-vet-vad... Lägger ut bilder i morgon på bloggen.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Så fina saker du gör! Jag älskar alla bilder jag ser på hemsidan!

  SvaraRadera
 8. Skön blogg du har:) jag följer dig nu.

  Om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvaraRadera